Spletno mesto je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na spletnem naslovu www.mystireya-myandy.com (v nadaljevanju: spletno mesto). Spletno mesto lahko vsebuje povezave na spletne strani tretjih oseb. MyStireya d.o.o. ne odgovarja za obliko, vsebino in ažurnost spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s tem spletnim mestom, saj nima nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe MyStireya d.o.o. za vse primere izključena. Druge spletne strani, na katere se povezuje spletno mesto, lahko vsebujejo drugačne pravilnike o zasebnosti. Zaradi zaščite vaše zasebnosti priporočamo, da si predhodno ogledate politike zasebnosti in pravna obvestila na drugih spletnih mestih, do katerih dostopate prek tega spletnega mesta.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel Splošne pogoje in da se z njimi strinja.
Vsi podatki, informacije, slike, produkti, ter druga vsebina, ki so na voljo na spletnem portalu so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribuiranje, prikazovanje, prodajanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene ter kakršno koli preoblikovanje je prepovedano brez predhodnega soglasja s strani MyStireya d.o.o.. Avtorji vsebine ne odgovarjajo za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli drugačna uporaba vsebin s spletnega mesta ni dovoljena.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletni strani MyStireya d.o.o., je treba pred uporabo obvezno preveriti pri zastopniku podjetja. Podatki na spletnem portalu so zgolj informativne narave, zato podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za katerekoli napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Podjetje prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstnih povezav, ki niso last podjetja MyStireya d.o.o.

MyStireya d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, objavljenih na spletnem mestu www.mystireya-myandy.com , na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.